badkamers_

de mooiste badkamertegels

Een badkamer waar je elke dag van geniet? Dan ben je bij Joustra aan het juiste adres. Bekijk onze complete badkameropstellingen, maak kennis met onze uitgebreide collectie aan badkameraccessoires en ontdek welke stijl je aanspreekt. Met onze 3D ontwerp service kunnen wij een impressie geven van het eindresultaat. Zo doe je inspiratie op voor het samenstellen van jouw ideale badkamer. Het mooie is: voor elk budget en stijl kunnen wij een badkamer op maat realiseren.
afspraak showroom
Douglas & Jones

DETREMMERIE

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. In 1939 rolde het eerste badkamermeubel van de productieband. Hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes zorgen voor badkamermeubilair van topkwaliteit, waarvan design en productie volledig plaatsvind in België.
Detremmerie
Detremmerie

damixa

Voor Damixa is een kraan niet zomaar een kraan. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten houden zij altijd rekening met het milieu, het design en het gebruiksgemak. Damixa staat bekend om hun prachtige armaturen, die het beste vertegenwoordigen in Deens design en kwaliteit. De volledige collectie kan je bewonderen in onze showroom.

sunshower

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Een slimme dosis zonlicht; dat is wat Sunshower® het hele jaar door biedt met verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. Zonlicht voedt het lichaam en zorgt voor een fitter, vitaler én energieker gevoel.
Persoonlijk advies
Unieke showroom
Groot assortiment
Beste kwaliteit
Montage team