tegels_

De mooiste vloer- en wandtegels

Een tegelvloer is geschikt voor zo ongeveer iedere ruimte in huis. Uitermate geschikt voor vloerverwarming en daarnaast onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig, krasvast en kleurecht. Kies je voor betonlook, houtlook of een natuurstenen uitstraling? Al deze varianten zijn te zien in onze voorbeeldopstellingen; van een kleine ruimte zoals een toilet tot een woonvloer in grootformaat. Uiteraard vind je in onze showroom ook een zeer uitgebreide collectie wandtegels, zoals handvorm tegels, mozaïek en decortegels.
afspraak showroom
project Oegstgeest

laat je inspireren met de 3D tegelviewer

Ben je op zoek naar keramische tegels en zou je deze willen zien in een keuken-, badkamer-, woonkamer- of slaapkameropstelling? Met onze 3D tegelviewer is dit nú mogelijk! Kies uit onze enorme collectie van ruim 2000 tegels!
Start tegelviewer

vtwonen by Douglas & Jones

Ontdek bij ons de vtwonen tegelcollectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt de tegels naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.
Meer weten over de vtwonen tegelcollectie? Kom eens langs om ze in het echt te bewonderen in onze vtwonen stijlstudio.
mold cement xl
composite

PORCELANOSA White Label

PORCELANOSA is het toonaangevende bedrijf in de vervaardiging van keramische vloer- en wandtegels. Het bedrijf heeft wereldwijde naamsbekendheid, omdat het zich blijft ontwikkelen op het gebied van onderzoek en kwaliteit. Hoogwaardige technologie, innovatieve ontwerpen en onovertroffen kwaliteit definiëren de producten.

RAW Stones

RAW Stones worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Hierdoor zijn deze vloeren niet perfect, maar perfect door kleine imperfecties. Dit onderstreept de kenmerkende charme van een handgemaakt product.
De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk.
Persoonlijk advies
Unieke showroom
Groot assortiment
Beste kwaliteit
Montage team