pvc & laminaat_

pvc & laminaat vloeren

Ervaar de veelzijdigheid en duurzaamheid van een pvc vloer. Pvc vloeren zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Behalve dat een pvc vloer lang meegaat, makkelijk in onderhoud is en vochtbestendig, is de keuze aan uitstralingen ook enorm. Verrassend mooie bedrukkingen zoals houtdessins in allerlei tinten, betonlook, zandsteen of graniet: er is veel keuze mogelijk. Bekijk onze uitgebreide collectie pvc vloeren in onze showroom.
In onze showroom vind je ook een brede collectie laminaat in verschillende prijsklassen. Er is een ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins.
Afpraak showroom
bodiax longa

vtwonen pvc

De floorlife vtwonen pvc collectie bestaat uit een visgraat, twee tegeldecoren, Hongaarse punt en een extra brede plank. De volledige collectie is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, met een welbekende clickverbinding of de plakvariant, die verlijmd wordt aan de basisvloer. Door de matte uitstraling, het realistische patroon en de natuurgetrouwe patronen zijn de vtwonen vloeren nauwelijks van een echte stenen, betonnen of houten vloer te onderscheiden.

IPC

Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste pvc vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst. IPC Vloeren zijn getest door TÜV en hebben het hoogst haalbare Proficert Premium-kwaliteit keurmerk behaald en voldoen daarom aan de strengste emissie-eisen voor pvc vloeren, inclusief de nieuwe EN-norm voor gezondheidsbescherming DIN EN 16516.

BODIAX pvc

Bodiax vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voelen daarom altijd behaaglijk aan. De vloeren zijn van hoge kwaliteit, worden volgens strenge Europese normen gefabriceerd (Ftalaat-vrij) en zijn 100% recyclebaar.
bodiax pvc

laminaat

Laminaat vormt de perfecte basis voor jouw interieur. Kies uit laminaatvloeren met een houtmotief, tegellook of zelfs natuursteen dessin. Laat je laminaatvloer leggen door onze vakmensen of ga zelf aan de slag!
Persoonlijk advies
Unieke showroom
Groot assortiment
Beste kwaliteit
Montage team